Djurstängsel och entreprenad i Strömstad

Hallå på er! Hur är läget med er idag? Själv ösregnade det för en stund sedan och just då var jag en bra bit hemifrån med våra hundar på promenad. Jag blev dyblöt, och på rätt dåligt humör, men nu skiner solen igen. Typiskt aprilväder, fast det är maj månad nu! Det är många som frågat mig vem som har gjort de praktiska inhägnaderna för våra hundar som vi har på vår kennel. Det är ett företag som heter Valö Gräv och Fix som hjälper sina kunder med djurstängsel i Strömstad med omnejd. 

 

Eftersom det är så många som frågar så förstår jag att det finns ett intresse av att få hjälp med just det här. Så till alla er skulle jag kort och gott vilja säga, att vänd er till Valö Gräv och Fix. De har hjälpt många med djurstängsel i Strömstad, och jag kan inget annat än att ge det här företaget de bästa referenserna, för de har gjort dessa inhägnader så de både är praktiska och snygga. Det här företaget sysslar också med entreprenad och bygg. Till hösten planerar vi att utöka verksamheten med vår kennel, och behöver ytterligare en byggnad på tomten. Vi hade tänkt något i stil med ett Attefallshus, men det ska då vara inrett för hundarna. Vi hade tänkt anlita oss av Valö Gräv och Fix till det här jobbet också, och jag lovar att jag ska hålla er informerade om detta när bygget väl kommer igång. Som kennelägare är jag verkligen nöjd med de tjänster Valö Gräv och Fix erbjuder. Det är inte precis så att vilket företag som helst erbjuder hjälp med djurstängsel i Strömstad. Valö Gräv och Fix hoppas jag nu ni ska kunna ha användning för, oavsett om ni liksom jag är i behov av deras hjälp med djurstängsel, eller om det är bygg eller entreprenad ni intresserar er för.